Blog

trajnostne-igrače-štorklja-novorojenček

Trajnostne igrače

Na trgu lahko zasledimo popravo ponudbe igrač. Vendar katera je vredna našega nakupa? Katere so smernice, ki bi jih morali upoštevati pred nakupom? In zakaj je pomembno, da poslušamo tudi starše otrok, njihove želje in “zahteve”?

trajnostne-igrače-štorklja-novorojenček
PIklerjev trikotnik- štorklja Novorojenček

Piklerjev trikotnik - koristen ali zgolj modern?

Današnji otroci živijo v drugačnem času, kot so odraščali njihovi starši. Imajo veliko večjo izbiro igrač. Pa so res vse tako nujno potrebne? Pa res otroci potrebujejo vsaj 4 avtomobile in 8 barbik? Igre se razlikujejo med seboj, tako cenovno, kot tudi glede na učinek na otroka. Preberi več in ugotovi, če je Piklerjev trikotnik res to tako koristen. 

zlata-pravila-nosečnosti-štorklja-novorojenček

Zlata pravila nosečnosti

Od trenutka, ko ženska postane noseča, se začne precejšen del njenega življenja prilagajati majhnemu bitju v telesu. Na dobro počutje, varno donositev in rojstvo zdravega otroka vpliva tako psihično počutje, kot tudi mnogi drugi dejavniki. Preberi več in spoznaj, katera so zlata pravila nosečnosti.

zlata-pravila-nosečnosti-štorklja-novorojenček
jutranja-slabost

Stran z jutranjo slabostjo

Čudovito obdobje nosečnosti je v prvem trimesečju zaznamovana v večini predvsem zaradi jutranje slabosti. Že tako ali tako so nosečke malce zmedene, kajti sprememb v telesu bo v prihajajočem letu neskončno mnogo. Kako se spopasti z jutranjo slabostjo ter si kar se da olajšati prvo tromesečje, pa v članku.

Oznanitev nosečnosti

Oznanitev nosečnosti

Obdobje nosečnosti nam prinaša veliko izzivov in preprek, ki jih moramo nekako premagati in se ob njim maksimalno sprostiti in uživati. Kako povedati svojim staršem, bratom in sestram, da s partnerjem pričakujeta otroka? Kdaj se soočiti s šefom v službi in ga obvestiti, da boste šli kmalu na porodniški dopust? 

Oznanitev nosečnosti

5 idej, kaj kupiti ob rojstvu otroka

Ste se tudi že v znašli v situaciji, ko so vaši prijatelji ali sorodniki postali novopečeni starši, pa niste vedeli, kaj jim podariti ob tako posebnem dogodku? Zbrali smo 5 idej, ki bodo vedno “in”.