fbpx

Predstavitev

Ideja

Otroštvo, puberteta, študij. Faze življenja, v katerem se človek razvija. Kaj pa sledi? 

Razen svetlih izjem običajno poroka in rojstvo prvega otroka. To prinese v družino ogromno sreče in veselja. Pa vendar ni vse lepo in prav, še posebej, ko je potrebno za vsakega novorojenčka iztuhtati, kakšno darilo bi mu kupili. Ponovno plenice?

Sama sem bila že velikokrat porinjena v enak položaj. Kar naenkrat toliko rojstev, idej za darilo pa kar zmanjka. Ker kreativni um v mladih letih še pošteno deluje, je na idejo prišla Štorklja Novorojenček. Ideja sicer šteje že kar nekaj let, vendar je v tem času pridobila na dizajnu, postopku izdelavi in predstaviti svetu v obliki spletne trgovine.

Ob takem podvigu sem potrebovala pomoč in podporo mojih bližjih, zato si štejem v čast, da za to spletno trgovino ne stojim sama, vendar mi pomaga celotna moja družina: z idejami, svojim znanjem in konec koncev tudi s samo spodbudo me ženejo dalje. Tako je v ponudbi več kot le štorklja ob rojstvu. Začela sem se izobraževati o otrokovem razvoju in odgovarjam na potrebe staršev, da lahko svojim malčkom priskrbijo kakovostne in koristne igrače, ki pa so tudi trajnostne. 

Nekaj besed o

GLAVNIH AKTERJIH ZGODBE

kristina-susnik

Kristina Sušnik,
dipl. ekon. (UN)

Kristina je v letu 2020 zaključila prvo stopnjo izobraževanja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Znanje iz računovodstva je izpopolnila na polletni izmenjavi v Nemčiji, kjer je razširila poznanstva in dobila vpogled v ekonomske pristope tudi z drugega zornega kota. Sedaj pa študij nadaljuje na drugi stopnji na Ekonomski fakulteti.

Kristina je tudi tabornica; s tem je dobila izkušnje na področju odgovornosti in komunikativnosti, saj je vodnica osnovnošolskim otrokom, organizirala pa je tudi že več izletov in večdnevnih taborjenj, z letošnjim letom pa je postala tudi predsednica enega izmed največjih taborniških društev pri nas.

Pri projektu Štorklja Novorojenček skrbi najprej za proizvodnjo – od izrezovanja, tiska, pakiranja in pošiljanja po pošti. Je tudi odgovorna oseba za organizacijo in komuniciranje s strankami, prav skrbi tudi za oglaševanje in pojavljanje v medijih.

evgen-susnik

Evgen Sušnik,
dipl. inž. les. (UN)

Evgen je študent na drugi stopnji Biotehniške fakultete v Ljubljani, smer lesarstvo. Med študijem se je odpravil na dve izmenjavi, v Avstrijo in Nemčijo, kjer je razširil znanje in pridobil nova poznanstva.

Že od nekdaj se ukvarja s športom, dolgo je treniral nogomet. S tem je pridobil delovno disciplino ter vztrajnost.

Evgen je že dolgo časa navdušen nad ustvarjenjem z lesom. Pred leti je šport združil z izdelavo izdelkov ter ustanovil spletno trgovino Treniraj z naravo. Pri projektu Štorklja Novorojenček je bil ključnega pomena na samem začetku, ko je pomagal skrbeti za spletno stran. Še vedno, ko Kristina potrebuje kakšen nasvet, ji priskoči na pomoč.

Podjetje

Mizarstvo Sušnik

masivna-hrastova-miza
masivne-klopi-evropski-macesen-tibu

Izdelki segmenta Štorklja Novorojenček so narejeni v podjetju Mizarstvo Sušnik. Večji delež proizvodnje podjetja sicer predstavlja pohištvo izdelano po meri naročnika. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte.